ELEKTRIKER I HORTEN – TIL FASTPRISVÅRE MONTØRER HAR PRISLISTER OG KAN GI DEG EN FAST PRIS PÅ OPPDRAGET FØR VI BEGYNNER. DETTE GJELDER ENTEN DET ER ET LITE ELLER ET STORT OPPDRAG. VI HAR OVER 300 VARER FERDIG PRISET.BESTILL ELEKTRIKER HER:

Trenger du elektriker?

For deg som boligeier er vårt løfte at vi vil gi deg:

  • En tryggere bolig
  • Økt beskyttelse av dyrt data- og elektronisk utstyr
  • Mer penger i lommeboka ved at vi hjelper deg til å redusere energiforbruket
  • En triveligere bolig med høy komfort og riktig belysning
  • En grønnere bolig

Riktig dokumentasjon fra elektriker

Myndighetene krever at elektrikere som utfører arbeid på ditt anlegg leverer risikovurdering, sluttkontroll og samsvarserklæring.

Hele seks av ti branner forårsakes av feil ved det elektriske anlegget. Myndighetenes dokumentasjonskrav er et viktig tiltak for å minimere antall branner og sikre at du føler deg trygg i ditt eget hjem. Vi registrerer daglig all nødvendig dokumentasjon for å innfri påleggene som gjelder vår bransje og du har alltid informasjonen tilgjengelig for nedlasting på internett. Som kunde får du samsvarserklæring lastet opp i boligmappa.no

Merket som gir trygghet og garanti

Ser du dette merket hos en el-installatør kan du være trygg på at du har med skikkelige fagfolk å gjøre. For deg som eier bolig får du også en garanti for at arbeidet er riktig utført av elektriker. Både om dagens regler og forskrifter, men også fremtidens krav og muligheter. Når kunden påpeker forskriftsmessige feil i el – installasjoner, skal disse feilene normalt rettes opp av en elektriker fra utførende virksomhet så raskt som mulig.

registrert elinstallatør

Del med andre!