Skift ut den gamle panelovnen

Panelovner er fortsatt den vanligste oppvarmingsformen i Norge. De gamle panelovnene er ofte stygge og bruker mye mer strøm enn moderne ovner. Du gjør dermed din økonomi, ditt hjem og miljøet en tjeneste ved å bytte til en moderne panelovn. Hva med for eksempel en moderne glassovn som utgjør det ypperste innen design og samtidig er meget energisparende?Har du en gammel panelovn har du en energityv i boligen din. Er den riktig gammel brenner den også støv og lager vond lukt og forverrer inneklimaet.

Moderne varmeovner styrer energiforbruket, bruker energien effektivt og støvbrenning er ikke lenger noe problem. I dag kan du også få panelovner av glass eller stein: Pent å se på og effektive å bruke. Du kan velge en varmeovn som harmonerer med interiøret eller en blir en spennende kontrast til interiøret. Hos enkelte produsenter kan du faktisk også velge ditt eget motiv og la ovnen bli kunst på veggen!

Moderne panelovner lar seg lett styre og regulere. Dette kan gjøres ved å programmere hver enkelt ovn slik at den reduserer temperaturen på natt og når du er borte fra hjemmet. Eller du kan koble ovnene dine sammen og styre alle ovnene fra et sentralt styringspanel. Slike systemer er ofte svært enkle og kommer ofte forhåndsprogrammerte, slik at det eneste du trenger å gjøre er å plugge inn ovnene. Ellers kan elektrikeren hjelpe deg å få optimalisert styringssystemet slik at du kun bruker varmen når du trenger den.

Nyttige Linker

GLAMOX
ABB SmartBolig

panelovn

Del med andre!